blomsterverket | Gott Nytt År! Hoppas året har startat fint för er alla. Vi har fått lite bilstrul och kommet därför ha lite ändrade öppettider denna vecka. Idag och imorgon onsdag har vi stängt (1-2/1) och på torsdag 12.00-18.00. Sedan har vi våra vanliga öppettider igen.
Blomsterbutik i Stockholm som ligger i Norra Djurgårdsstaden. Vi gör buketter och dekorationer till bröllop, fester, begravningar vi hjälper er med en gå-bort presenter.
blomsterbutik, florist, blombutik, bröllop, begravning, dop, Stockholm, Norra Djurgårdsstaden, bukett, blommor
17149
post-template-default,single,single-post,postid-17149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

Gott Nytt År! Hoppas året har startat fint för er alla. Vi har fått lite bilstrul och kommet därför ha lite ändrade öppettider denna vecka. Idag och imorgon onsdag har vi stängt (1-2/1) och på torsdag 12.00-18.00. Sedan har vi våra vanliga öppettider igen.

01 jan Gott Nytt År! Hoppas året har startat fint för er alla. Vi har fått lite bilstrul och kommet därför ha lite ändrade öppettider denna vecka. Idag och imorgon onsdag har vi stängt (1-2/1) och på torsdag 12.00-18.00. Sedan har vi våra vanliga öppettider igen.