blomsterverket | bröllops blommor i stockholm
Vi hjälper er med blommor till er bröllop hör av dig till oss så bokar vi in en konsultation.
bröllop, stockholm, blommor, brudbukett, corsage, tärnbukett
16700
page-template-default,page,page-id-16700,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

bröllop

grattis säger vi på blomsterverket..

Att gifta sig är en av de största dagarna i livet och blommorna är en viktig del i bröllopet. Vi hjälper er med brudbukett, tärnbukett, corsage, bordsdekorationer och dekorationer i festlokalen och kyrkan, till ert bröllop i Stockholm..

brudbukett..

Blommorna till brudbuketten är ju något som varje brud har funderat på i många år. Ska det vara rosor, pioner, eller se ut som en sommaräng.. Brudbuketten är något som kan sätta tonen för alla övriga blommor på bröllopet. Kanske är det en speciell färg du gillar eller en viss känsla som buketten ska förmedla. Vi hjälper er att hitta just de blommor som passar er och ert bröllop..

konsultation..

För att få rätt känsla på ert bröllop kan det vara bra med en konsultation med någon utav oss florister. Hör gärna av er så bokar vi in ett möte. Ni kan kika in på vårt instagram under #blomsterverketbröllop för att se vad vi tidigare har gjort för brudbuketter, tärnbuketter, corsage och bordsdekorationer. Ni hittar oss i vår blomsterbutik i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm..

kontakt