blomsterverket | om oss
Blomsterbutik i Stockholm som ligger i Norra Djurgårdsstaden. Vi gör buketter och dekorationer till bröllop, fester, begravningar vi hjälper er med en gå-bort presenter.
blomsterbutik, florist, blombutik, bröllop, begravning, dop, Stockholm, Norra Djurgårdsstaden, bukett, blommor
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

om oss

Över 10 års erfarenhet i blomsterbranschen

Välkommen till blomsterverket

Norra Djurgårdsstadens blommor hittar ni på Blomsterverket. Blomsterverket är en blomsterbutik i den nya stadsdelen Norra Djurgårdsstaden. Vi har snittblommor, krukväxter, krukor, vaser och presentartiklar. Vi budar blommor i Stockholm och gör arrangemang till bröllop och begravning. Vi förmedlar även blommor i andra delar av Sverige och över hela världen..

kontakt & öppettider

Michaela Adolfsson, Florist

För lite mer än 4000 dagar sedan började jag arbeta som florist… Många lärorika och roliga dagar hos arbetsgivare. Men ÄNTLIGEN får jag tillsammans med min vän och kollega Rebecka kliva upp tidigt på morgonen och plocka ut de vackraste blommorna till vår butik. Jag har en förkärlek till blommor i aprikost. Under julen har jag till och med aprikosa julstjärnor.

Rebecka Morger, Florist

Finns det något härligare än att ge bort blommor till någon man tycker om… Blommor för mig är lyx i vardagen! Jag blir lycklig av en enkel pion som välkomnar mig hem eller en vas full med viburnum på vardagsrumsbordet. . Nu går en dröm i uppfyllelse, när jag ska få stå och skapa i vår egna blomsterbutik tillsammans med min bästa vän Michaela.